firmapROFil

Larsen Stilladser er en kvalitetsbevidst stilladsvirksomhed, hvor kvalitet og sikkerhed er en af vores vigtigste fokusområder. Hver gang vi udlejer stilladser er det situationsbestemt og særlig udvalgt efter projekttypen.

Vores kerneydelse er opstilling og udlejning af alle typer af stilladser på Lolland-Falster og Sydsjælland. Vi tilbyder alt fra lette facadestilladser til kraftige murerstilladser samt specialløsninger. Ligeledes tilbyder vi også et bredt sortiment af tilbehør som eks. sikkerhedsnet, faldsikringer og teltoverdækning.

Virksomheden blev grundlagt i 1943, hvor den blev drevet sammen med en murerforretning som senere blev frasolgt i 2011. Vi er nu  – som dengang – en virksomhed med håndværker baggrund og kender derfor kundernes behov, og kan altid sætte os ind i hvad der skal til en god løsningen for håndværkeren på ”pladsen”. I 2017 overtog Johnny Hansen virksomheden.

Vores dygtige team har flere års stilladserfaring, og står klar med professionel rådgivning i forhold til den bedste løsning. Vi har ekspertisen og erfaringen der skal til, i opstilling og montering af stilladser som garanterer jeres sikkerhed.

Mangler du professionel hjælp eller et uforpligtende tilbud?