STILLADSMONTAGE OG UDLEJNING

Larsen Stilladser er en kvalitetsbevidst stilladsvirksomhed, hvor kvalitet og sikkerhed er en af vores vigtigste fokusområder. Hver gang vi udlejer stilladser er det situationsbestemt og særlig udvalgt efter projekttypen.

Vores kerneydelse er opstilling og udlejning af alle typer af stilladser på Lolland-Falster og Sydsjælland. Vi tilbyder alt fra lette facadestilladser til kraftige murerstilladser samt specialløsninger. Ligeledes tilbyder vi også et bredt sortiment af tilbehør som eks. sikkerhedsnet, faldsikringer og teltoverdækning.

Lette facadestilladser

Det mest almindelige type stillads er facadestilladser. Kendetegnet ved denne type er at de er lette og fleksible og er beregnet til den type af opgaver, hvor der ikke så stor vægtbelastning på stilladset.

Lette facadestilladser er beregnet til renoverings -, om- og tilbygningsarbejde samt nybygning. Det kan være opgaver som tagrenovering, malerarbejde og vinduesarbejde – hvis vinduerne ikke er for tunge vel at mærke.

Der kan nemt monteres facadenet og plastinddækning, el-hejs og skaktrør. Som alt sammen er med til at effektivisere arbejdsgangen og ikke mindst, at øge sikkerheden på arbejdsstedet.
Vi har facadestilladser i lastklasse 1-2-3, hvor den maksimale tilladte belastning på dækkene er 200 kg/m2.

Der er flere forskellige muligheder i deres udformninger, alt efter hvilken type opgave som I står over for.
Vores team er står klar med råd og vejledning – så ring til os.

Trappetårn

Stilladser skal ifølge dansk lovgivning, have udformet trappetårn. Udover at det er lovkrav med trappetårne, så forbedrer det også den enkelte medarbejders sikkerhed. Samtidig kan effekten også være en stor tidsbesparelse idet adgangsvejene til stilladset er lettere at komme til.

Vi monterer trappetårne i alle størrelsesordner, som er tilpasset lige netop det stillads der er opsat hos jer.
Vi har særligt fokus på at sikre en let adgang i alle niveauer, så sikkerheden og arbejdsgangen er på plads. Det handler om at arbejdsgangen på stilladset er bliver så bekvem som muligt og det bliver den ved at sikre op- og nedgang fra stilladset.

Hos Larsens stilladser har vi mange års erfaring på området og vi har derfor ekspertisen til at designe den bedste løsning til jeres byggeprojekt – Så ring til os.

Murerstilladser

Vores murerstilladser er beregnet til projekter, hvor der stilles større krav til vægtbelastningen og konstruktionen af stilladset. Det kraftige murerstillads anvendes til opgaver indenfor opmuring- og større renoveringsopgaver og det er perfekt til totaloverdækninger.

Murerstilladset kan have en bredde på op til 2 meter og er derfor også en god løsning, i de situationer hvor der er krav om en bred platform.
Den kraftige konstruktion muliggør, at der kan være flere medarbejdere på stilladset. Samtidig er der også muligt at opbevare diverse materialer på stilladset.

Stilladset har en maksimal belastning på 450 kg/m2, som svarer til en lastklasse 5.
De findes i mange forskellige udformninger, hvor typen af opgave afgør sammensætningen.

Vores team er står klar med råd og vejledning, så ring til os.

Rullestilladser

Vores rullestilladser er produceret i aluminium og er fleksible stilladser. Det er derfor særligt velegnet til mindre opgaver både indendørs og udendørs og anvendes til mindre reparationsopgaver og eksempelvis maling af udhæng mv.

Når man skal opsætte, ændre eller nedtage rullestilladser der er højere end 3 meter, så må opgaven kun foretages af personer der har gennemgået en særlig stilladsuddannelse. (1-dags uddannelse). 

Vi tilbyder derfor både stilladserne leveret, og monteret og som ”selv henter”.

Rækværker

En vigtig del, når man taler om sikkerhed, er rækværker. Det skal sikre mod nedstyrtning og er en fundamental del af arbejdsgangen i stilladsarbejdet. Det er vigtigt at rækværket har den nødvendige styrke, som kan hindre et evt. fald.

Når man kommer op i en højde på 2 meter over terræn, skal der monteres rækværk eller anden effektiv afspærring.
Men der kan også være situationer hvor der er særlig fare for nedstyrtning, hvor det kræver rækværker. Det kan være situationer, hvor man eksempelvis arbejder med højtryksrensning eller i situationer hvor et evt. fald, har et underlag af særlig farlig karakter.

Vi står klar med råd og vejledning, så ring til os – så finder vi en sammensætning der lever op til de lovmæssige krav og ikke mindst jeres sikkerhed.

Overdækninger

I situationer hvor vejret er imod os rent arbejdsmæssigt, kan overdækning være en mulighed og en rigtig god løsning. Vi har overdækning der kan inddække aktuelle arbejdssteder eller eksempelvis overdække et helt hus ved evt. vand- eller brandskader.

Det sikrer også at de forskellige medarbejdere har mulighed for at gennemføre deres arbejdet uanset vejrsituationen, hvor det ikke går ud over kvaliteten. Samtidig kan overdækning rent sikkerhedsmæssigt sikre, at gulve ikke bliver så glatte mv.

Hos Larsens stilladser har vi flere års erfaring inden for opsætning af overdækning og det er uanset om det er tale om renovering eller nybyggeri.
Så ring til os, så vi kan få en snak om, hvilken typer stillads og overdækning der er den mest fordelagtige til jeres byggeprojekt.

Mangler du professionel hjælp eller et uforpligtende tilbud?